Menu

Náš magazín

mobil ve vodě
Co dělat, když mi spadne mobil do vody?
13.7.2021

Co dělat když mi spadne mobil do vody. Fráze, kterou lidé horlivě zadávají do vyhledávače ve chvíli, kdy dojde k této nepříjemné události. Dobrou zprávou však je, že se ani s utopeným telefonem nemusíte hned rozloučit a pořídit si nový.

letadlo na letišti
Jak se dostat na letiště Václava Havla? Aktualizované informace 2021
12.7.2021

Kufry jsou sbalené, cestovní horečka vrcholí a vy už se nemůžete dočkat, jak osvěžíte své tělo v malebné přímořské zátoce. Najednou však vyvstává zádrhel ve shánění taxíku na poslední chvíli. Hlavou se vám honí nejchmurnější představy o tom, jak let z…

sportovní čtyřkolka
Nejprodávanější sportovní čtyřkolky pro dospělé
10.7.2021

Sportovní čtyřkolky mohou někomu připadat jako taková hračka pro dospělé. A je to pravda. Kromě toho, že mnohými můžete udělat pořádný kus práce, tak si s nimi můžete pěkně zadovádět v bahně a kalužích jako za dětských let.

ledovec v chile
Měsíční údolí, gejzírové pole a další zajímavá místa, která můžete navštívit v Chile
9.7.2021

Hledáte dobrodružství na cestách, přitom ale nevyhledáváte nebezpečí a ani nemáte zájem o davy turistů? Zkuste Chile, nejdelší stát světa, který nabízí pro každého něco. Příroda je zde rozmanitá od pouští po ledové pláně.

koronavirová krize
Ekonomická krize 2020 - 2021: Jak ovlivnil koronavirus ekonomiku?
8.7.2021

Hospodářská krize 2021 či 2020 se do jisté míry očekávala. To, co ji ale způsobilo, nepředpokládal naprosto nikdo. Ekonomická krize 2021 je totiž přímým následkem zdravotní krize, kterou způsobil koronavirus. Jak se na ekonomice podepsal?

Bari
Bari, Itálie: Co navštívit? Co dělat? Co ochutnat?
7.7.2021

Letošní dovolená bude pro mnoho z nás pod vlivem epidemiologických opatření znamenat pobyt v České republice. Pokud ale pátráte na mapě u blízkých evropských sousedů, zkuste dát šanci Bari v Itálii. Prozradíme vám, proč právě tam.

penzisté
Jaký je rozdíl mezi penzijním připojištěním a doplňkovým penzijním spořením?
6.7.2021

Je dobré myslet na stáří a připravovat si finanční rezervu. Jedním z produktů, které se v Čechách těší velké oblibě, je důchodové spoření. Původní produkt se jmenoval penzijní připojištění, dnes známe doplňkové penzijní spoření. Jaký je mezi produkty…

Eurovíkendy
Kam na eurovíkend? Podívejte se na nejpopulárnější destinace!
5.7.2021

Letní víkendy přímo vyzívají k tomu, abyste si koupili letenky nebo lístky na autobus a vyrazili do měst, které si oblíbily miliony turistů z celého světa. Jsme si jistí, že se eurovíkend v některém z těchto měst stane nezapomenutelným zážitkem.

barva auta
Co o vás prozradí barva vašeho auta?
3.7.2021

Je nesporným faktem, že barvy mají vliv na naše emoce a dokáží o nás prozradit více, než si možná sami myslíme. Podle některých dokonce na základě svých vlastností vybíráme nejen barvy oblečení, které si bereme na sebe, ale o našich vlastnostech vypovídá…

autonehoda
Nejčastější mýty o povinném ručení
2.7.2021

Uznáváme, že občas nebývá snadné pochopit parametry povinného ručení. Některé dezinformace jsou však natolik škodlivé, že vás můžou dostat do vážných potíží. Které nejčastější mýty mezi řidiči kolují?

moskva
Vízum do Ruska: Kde a jak ho získat?
1.7.2021

Láká vás návštěva Ruska a uvažujete nad tím, že do této země pojedete na dovolenou? V tom případě byste také měli vědět, že pro vstup a pobyt na území Ruské federace potřebujete vízum a osobám bez víza hrozí vysoké pokuty.

Barcelona
Barcelona: Cestovatelský průvodce nejnavštěvovanějším městem Španělska
30.6.2021

Barcelona je město architektury, památek, ale i skvělého jídla. Turisty z celého světa láká i úžasnou atmosférou a uměleckým zázemím. Ne nadarmo se o Barceloně říká, že je matkou umělců. Zjistili jsme pro vás, kde se můžete ubytovat i co nesmíte na…