Menu

Náš magazín

filmová místa
Po stopách Hollywoodu: Objevte místa v ČR, která znáte z filmových trháků
21.7.2020

Patříte mezi fanoušky hollywoodských filmů? Přáli byste si navštívit filmová místa z natáčení, ale nechcete kvůli tomu cestovat přes celý svět? Možná to nevíte, ale mnohé filmy se natáčely u nás a vy se můžete na místě z filmů vyfotit i dnes.

evropský průkaz zdravotního pojištění
Bude vám na dovolené stačit evropský průkaz zdravotního pojištění?
20.7.2020

V peněžence jej má téměř každý, a téměř každého už možná napadlo, zda by jej nemohl použít jako alternativu cestovního pojištění. K čemu lze evropský průkaz pojištěnce použít a jaká jsou jeho omezení?

výlety po čechách
15 nejzajímavějších výletů v Čechách: Navštivte Šmoulí vesnici, středověkou restauraci nebo největší lanový park
17.7.2020

Hledáte vhodný jednodenní výlet po ČR? Poradíme vám, kam na vyrazit, aby to pro vás a případně i vaše děti byl životní zážitek. Mezi jednotlivými tipy na výlety najdete pohádky i horory, hlubiny i vysoké vrcholy. Je skutečně z čeho vybírat.

nejkrásnější pláže v Chorvatsku
10 × nejkrásnější pláže Chorvatska včetně tipů na ubytování u moře
3.7.2020

Chorvatsko je oblíbenou dovolenkovou destinací. Poradíme vám, na jaké pláže zamířit.

hypotéka
Jak vysokou mzdu potřebujete pro schválení hypotéky?
2.7.2020

Plánujete pořídit si vlastní bydlení, ale nejste si jisti, zda je váš příjem dostatečně vysoký na to, aby vám banka schválila hypotéku? Zjistili jsme pro vás, jak vysokou mzdu potřebujete pro schválení hypotéky a s jakými podmínkami se v současné době…

cestování v době koronaviru
Kryje cestovní pojištění onemocnění koronavirem?
1.7.2020

Zajímá vás, které země jsou na semaforu MZV označené zeleně a můžete do nich tedy bez problémů vycestovat? Případně, které jsou oranžové a můžete do nich vycestovat za určitých podmínek? Jak je to s cestovním pojištěním? Vztahuje se i na onemocnění…

oblečení ve slevě
Kde a kdy nakoupit trendy oblečení se slevou: Výprodeje, které vás potěší
1.7.2020

Chcete rozšířit svůj šatník, ale současně neradi utrácíte, a tak vyhledáváte slevy na oblečení? Pak vás jistě potěšíme tímto článkem, ve kterém jsme shrnuli aktuální slevy, které si můžete dopřát.

úrazové pojištění
Rozdíl mezi životním a úrazovým pojištěním
30.6.2020

Vyznat se v pojistných termínech může být někdy těžké a řada lidí často tápe i v takové otázce, jaký je rozdíl mezi životním a úrazovým pojištěním. Je důležité vědět, za co vlastně platíte a na jaká rizika jste pojištěni.

glamping
Co je glamping a kam na něj vyrazit?
29.6.2020

Glamping neboli úžasné kempování není ustálený pojem. Jeho rozsah se pohybuje od opravdu luxusních chatek po velmi netradiční ubytování, které ovšem svou specifičností návštěvníky ohromuje a láká.

výběr banky
Jak si vybrat bankovní účet? Srovnání aktuálních nabídek bank
26.6.2020

Jaký bankovní účet vybrat pro vaše drahocenné peníze tak, aby jim bylo co nejlépe? Televizní reklamy přímo přetékají zábavnými upoutávkami na různé banky. Otázkou však je, která z proklamovaných firem nich bude nejvíce vyhovovat vašim potřebám.

exekuce
Jak funguje exekuce: Víte o ní vše? Co může exekutor zabavit?
25.6.2020

Do exekuce se nechce dostat nikdo. Jenže někdy taková situace nastane a člověk ani neví jak. Stačí dlouhodobý výpadek příjmů, přestanete včas splácet závazky a na exekuci je zaděláno. Když už ale hrozí, je důležité vědět, jaká práva a povinnosti se s ní…

dárek pro paní učitelku na konci roku
Co je nejlepší dárek pro paní učitelku na konci roku?
24.6.2020

Pokud si nevíte rady, čím obdarovat vašeho nejlepšího učitele, tak se můžete inspirovat naším seznamem nápadů na nejlepší dárky pro učitele na konci roku.