Menu

Náš magazín

bílé sportovní auto
Výpověď z povinného ručení - vzor ke stažení a návod, jak na to
29.10.2022

Cítíte, že je čas změnit pojišťovnu s povinným ručením? Možná vám už pojišťovna nenabízí služby, které jste dříve považovali za automatické, možná se vám prostě jen okoukala a chcete změnu. Nebo se zbavujete auta? To vše pokrývá jednoduchý krok s názvem…

dárky pro miminko
15 tipů na luxusní dárky pro miminka, kterými nepohrdne ani ta největší celebrita
28.10.2022

Existuje řada příležitostí, kdy pořídit luxusní dárky pro miminka. Ať už je tou událostí samotné narození miminka nebo třeba blížící se Vánoce. Chcete i vy miminko obdarovat dárkem, který je luxusní? Pak jste tu správně.

vánoční perníčky
Kdy péct cukroví na Vánoce? Rozvrh vánočního pečení
27.10.2022

České Vánoce jsou úzce spojeny s vánočním cukrovím. Někdo potřebuje servírovat dokonalou paletu nejméně deseti druhů, někomu stačí dva druhy. A kdy péct cukroví na Vánoce pro navození atmosféry a tradiční vůni linoucí se z bytu?

luxusní vánoční dárky
15 x luxusní vánoční dárky pro muže
26.10.2022

Pustili jste se do nákupu vánočních dárků a hledáte inspiraci na dárky pro muže, kteří mají rádi hezké a luxusní věci? Pak jste se právě pustili do čtení toho správného článku, představíme vám totiž luxusní vánoční dárky pro muže.

koupelna
Kolik stojí rekonstrukce koupelny a na co si dát pozor?
25.10.2022

Koupili jste byt s umakartovým jádrem nebo starší domek a rádi byste jej nechali kompletně revitalizovat? V tomto článku si řekneme, kolik stojí rekonstrukce koupelny a upozorníme, na co si dát pozor při stavebních, bouracích a instalatérských pracích.

rybář se štikou
15 tipů na dárky pro rybáře, co se zaručeně setkají s úspěchem
24.10.2022

Začínáte nakupovat vánoční dárky a uvažujete nad tím, co koupit svému tátovi, manželovi, příteli nebo třeba dědečkovi, který rád rybaří? Pak možná uvítáte inspiraci na dárky pro rybáře. Dáme vám tipy na klasické rybářské vybavení, ale i na vtipné a…

lustr
Elektrická energie: Zjistěte, jak na ní maximálně ušetřit!
23.10.2022

Většině domácností České republiky vzrostly v posledních měsících náklady za energie. A zbytek to v blízké době zřejmě čeká. Zátěž pro rodinný rozpočet je často neúměrná. Pokud nezměníme chování, elektrická energie může zcela ovládnout naše výdaje. Jak na…

jeep
Povinné ručení - tabulka cen a bonusů
22.10.2022

Povinné ručení k autu prostě patří. S tím nic nenaděláte. Ale co kdybyste nemilou povinnost brali zároveň jako příležitost dostat od pojišťovny něco navíc? V tomto článku je pro povinné ručení tabulka cen včetně různých bonusů.

oranžový dárek
Co koupit mamce k Vánocům? Super tipy, které ji neskutečně potěší!
21.10.2022

Vánoce se nezadržitelně blíží a s nimi i čas, který je spojený se slavnostními okamžiky s rodinou a také s rozdáváním dárků. Možná i vy právě teď uvažujete nad tím, co koupit mamce k Vánocům, abyste ji sváteční čas ještě zpříjemnili.

vánoční trhy 2020
Vánoční trhy 2022: Kam vyrazit v Česku i zahraničí?
20.10.2022

Milujete předvánoční čas, ale přelidněná obchodní centra s jedovatě bílým osvětlením ve vás typicky žádné příjemné pocity nevyvolávají? V článku vás provedeme nejrůznějšími místy, kde se budou pořádat vánoční trhy 2022. Nebudou chybět ani aktuální…

vánoční kalendář
15 x vánoční kosmetika, kterou si budete chtít nechat pro sebe
19.10.2022

Milujete nezaměnitelnou vánoční atmosféru charakteristickou všudypřítomnými světýlky a vůní vánočního cukroví? Milujete dávání dárků a máte mezi svými blízkými ty, kterým pod stromečkem dělá radost vánoční kosmetika? Pak jste tu správně.

rakev
Co se stane s pojištěním v případě smrti?
18.10.2022

Pomyšlení na konec života se lidé často vyhýbají. Víte ale, co se stane s různými pojistkami a spořením, pokud pojištěný zemře? Není to tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Ne vždy pojištění zaniká v okamžiku skonu pojistníka.