Menu

Náš magazín

místnost plná svíček
Komu hlásit poruchy elektřiny?
11.9.2022

Elektřinu dnes považujeme za naprostou samozřejmost. Pohání všechny naše domácí pomocníky, zajišťuje světlo a často i teplo. Dnes jsme se zaměřili na to, jak postupovat v případě jejího výpadku. Co máme dělat? Kam máme hlásit poruchy elektřiny?

pojištění zavazadel
Vše o pojištění zavazadel a přepravovaných věcí v pojištění motorových vozidel
10.9.2022

Vyrážíte autem na rodinnou dovolenou. Berete si s sebou notebook, abyste si na místě plánovali výlety. Do kufru dáváte ještě zrcadlovku, děti mají vzadu tablety na pohádky. To je dohromady pěkných pár desítek tisíc. A vás napadá, jestli najdete pojištění…

solární panely
Úvěr na fotovoltaiku: Která banka poskytne ten nejlepší?
9.9.2022

Domácí fotovoltanická elektrárna může pomoci řešit svízelnou situaci s rostoucími cenami energií. Otázkou je, jak ji bezpečně financovat. Jaký zvolit úvěr na fotovoltaiku? Bude lepší hypotéka nebo klasický spotřební úvěr? A je rozdíl mezi bankami? Pojďme…

treky v Evropě
Pěší turistika: Nejlepší treky v Evropě
8.9.2022

Batoh na zádech, příjemně namožené svaly, cesta vlnící se kopcovitou krajinou a nezapomenutelné zážitky, které vám běžná plážová válečka prostě nedá. Pěší turistika se v poslední době stává novým cestovatelským trendem. Kam ale vyrazit za takovým…

půjčka se zástavou nemovitosti
Půjčka se zástavou nemovitosti: Kolik si můžete půjčit a za jakých podmínek?
7.9.2022

Pokud si potřebujete půjčit vyšší finanční obnos, jednou z možností je půjčka se zástavou nemovitosti. Ta funguje tak, že bankovní nebo nebankovní společnosti zajistíte nemovitost a ona vám na jejím základě půjčí dohodnutou částku.

levná svatba
Levná svatba: 6 způsobů, jak uspořádat levnou a přesto úžasnou veselku
6.9.2022

Pokud přemýšlíte o svatbě, zřejmě vás neláká nuzná veselka v polyesterovém oblečení, konaná ve vašem stísněném obýváku. Avšak zaplatit přes sto tisíc korun za dokonalou oslavu se vám možná také nechce. Řekneme vám tajemství - levná svatba a…

pár v karavanu
Dlouhodobá půjčka bez registru - jak na to?
5.9.2022

Potřebujete si půjčit větší obnos peněz s delší dobou splatnosti, která se pohybuje v řádu let nebo desetiletí, ale máte negativní záznam v registru dlužníků? Řešením může být dlouhodobá půjčka bez registru.

rozsvícené lustry
Elektřina na dobu neurčitou: Vyplatí se její odběr?
4.9.2022

Blíží se konec vaší smlouvy s dodavatelem elektřiny? Váháte, jak teď při současném vývoji postupovat? Nebo jen zkrátka chcete vědět, co se v dnešní době vyplatí a co ne. Dnes jsme se zaměřili na elektřinu na dobu neurčitou.

první auto
Co si pořídit jako první auto? Podívejte se na 15 nej modelů!
3.9.2022

Jednou si každý z řidičů s nostalgií zavzpomíná: “Jo, to bylo moje první auto.” A hned začne napjatě vyjmenovávat, jaké to auto mělo chyby, jak ho vypeklo, co s ním zažil za trable, případně kde ho odřel a kde byl autu definitivní konec.

tisíc korun
Půjčky od soukromých osob: Jsou výhodnější než od bank?
2.9.2022

Potřebujete si půjčit peníze a uvažujete nad tím, kde si je půjčit co možná nejvýhodněji? Kromě půjček od bank se nabízejí také půjčky od soukromých osob. Pro kterou z těchto variant se tedy rozhodnout?

peníze jako svatební dar
Peněžní dar na svatbu: Tipy pro hosty i novomanžele
1.9.2022

Finance se stále častěji stávají vyhledávaným svatebním darem. Poradíme vám, jaký je vhodný obnos, jak vůbec finance darovat a z pohledu budoucích novomanželů, jak si vůbec o peněžní dar na svatbu elegantně říct.

investiční aplikace
Online investice: Kde zhodnotit peníze pár kliky?
31.8.2022

Chcete rychle a jednoduše zhodnotit své volné finanční prostředky bez toho, abyste vycházeli z domu? Pak jsou pro vás těmi pravými online investice, které umožňují investovat odkudkoliv prostřednictvím počítače nebo třeba mobilního telefonu.