Menu

Náš magazín

jízda na koni
Kolik stojí kůň? Podívejte se na ceny různých plemen i měsíční náklady!
20.4.2022

Že je kůň poměrně náročný koníček, to není velké tajemství. Budete potřebovat dobrou fyzičku i přesto, že se jen povezete. A rozhodně budete potřebovat dostatečné úspory, protože se vám tento koníček může prodražit. Kolik stojí kůň na běžné projížďky a…

rovnátka
Kolik stojí rovnátka? Jakou částku přispívá pojišťovna?
18.4.2022

Zmínil se váš zubní lékař, že se máte zamyslet nad rovnátky? Rovnátka už nejsou jen nutným zlem, které potkává děti na základních školách. K rovnátkům se často obrací i dospělí. Kolik stojí rovnátka pro dospělé?

lednička
Jaká je spotřeba lednice? A kolik za ni ročně zaplatíte v účtech za elektřinu?
17.4.2022

Lednička je jeden ze základních spotřebičů a těžko si dokážeme představit, jak bychom bez ní mohli existovat. Je to ale také poměrně velký žrout elektrické energie. Tedy alespoň pokud si při výběru nedáme pozor. Podívejme se, jaká je spotřeba lednice a…

referentské vozidlo
Referentské vozidlo: Vše, co o něm potřebujete vědět
16.4.2022

V zaměstnání můžete potřebovat jet autem na služební cestu, nebo se s tím v rámci pracovní pozice počítá. Budete-li vozidlo řídit, budete řídit referentské vozidlo. Že už jste tento pojem slyšeli, ale nevíte, co přesně to pro vás znamená?

rozvod
Kolik stojí rozvod? Kdo co hradí?
15.4.2022

Statistiky dávají každému manželství zhruba poloviční šanci, že vydrží. Rozvod je beze sporu náročná životní situace. Je stejně tak náročná i finančně? Kolik stojí rozvod, pokud se na všem s vaší polovičkou shodnete a pokud se neshodnete?

první máj
Kam na 1. máje 2022? Nápady, které vaši drahou polovičku nadchnou!
14.4.2022

Jste zastánci českých tradic a namísto amerického Valentýna preferujete květnový polibek pod rozkvetlou třešní? Inspirujte se tipy, kam na 1. máje a jak si naplno užít tento svátek zamilovaných.

pohřeb
Kolik stojí pohřeb a jednotlivé položky s ním spojené?
13.4.2022

Ve chvíli, kdy vám někdo blízký zemře, musíte nejen zařídit pohřeb, ale obejít také několik úřadů a institucí. Samotné zařízení pohřbu je nejen psychicky, ale i finančně náročnou záležitostí. Kolik stojí pohřeb?

platba kartou
Kde si založit účet? Výběry z bankomatů zdarma a další benefity!
12.4.2022

Možná dumáte nad tím, kde si založit účet, aby se vám vložené peníze co nejlépe zhodnotily, a navíc vám banka zpříjemnila život nějakým zajímavým benefitem. Pročesali jsme trh a přinášíme přehled účtů, u kterých si přijdete k zajímavým výhodám.

studna
Kolik stojí studna a jak na její stavbě ušetřit?
11.4.2022

Mít vlastní zdroj pitné nebo užitkové vody láká mnoho Čechů, proto je také o studny, i vzhledem k častému suchu, velký zájem. Díky vlastní studně totiž můžete výrazně snížit výdaje za zásobování vodou. Ptáte se, kolik stojí studna?

e-kolo
15 x nejlepší elektrokolo
10.4.2022

Elektrokolo je pro všechny. Pro zaryté sportovce, kteří chtějí posouvat své limity a místa, kam se s kolem dostanou. Pro víkendové cyklisty, aby vyjeli i větší kopce než normálně. Ale také se hodí jako alternativní dopravní prostředek do práce či na…

sportovní vozy
Kategorie vozidel - velký přehled s příklady
9.4.2022

Není auto jako auto. U některých je to jasné už na první pohled. U jiných je potřeba znát třeba detaily o výkonu, maximální konstrukční rychlosti a způsobu použití. Podle těchto údajů se vozidlo zařadí do příslušné kategorie vozidel.

zubní protéza
Kolik stojí nové zuby? Přispěje vám pojišťovna?
8.4.2022

Věděli jste, že se zubní kazy tvoří 80 % lidí? Češi však podle průzkumů preventivní péči o své zuby zanedbávají. Čím méně ale k zubařům chodí, tím horší je stav zubů a v mnohých případech je nutné přistoupit k vytrhnutí zubů. Kolik stojí nové zuby?