Menu

Náš magazín

Tepelné čerpadlo země voda
Tepelné čerpadlo země voda - celková cena
19.12.2020

Na kolik vás vyjde tepelné čerpadlo země voda? Za jak dlouho se vám investice vrátí? Jak na jeho nákupu můžete maximálně ušetřit?

americká hypotéka
Co je americká hypotéka a komu se vyplatí?
18.12.2020

V životě občas nastane situace, kdy potřebujete půjčit trochu víc peněz. Na rekonstrukci bytu, nové auto, nebo na něco úplně jiného, o čem se vám nechce před bankéřem mluvit. To je v naprostém pořádku, nemusíte to říkat nikomu. V tom spočívá jedno z…

podílové fondy
Porovnání podílových fondů
17.12.2020

Připravili jsme pro vás srovnání podílových fondů a všechny důležité informace, které k tomuto typu investic potřebujete znát.

půjčka
Nutně potřebuji peníze. Jak vyřešit tuto krizovou situaci bez rizika?
10.12.2020

I když si říkáte, že vám se to stát nemůže, realita je často jiná. Najednou se dostanete do situace, kdy si řeknete: „Nutně potřebuji peníze." Jenže ty bohužel nerostou na stromech, a tak je musíte někde sehnat. Ale kde a bez rizika?

půjčka v rodině
Půjčka v rodině: Jak neohrozit vztahy, ani své úspory
8.12.2020

„Banka mi odmítla poskytnout půjčku, protože mám nízký příjem. Zkusím štěstí u strýce, ten je boháč, určitě mi s penězi pomůže.“ Tato myšlenka možná napadne nejednoho člověka ve finanční nouzi. Je půjčka v rodině dobrý nápad?

spoření
Spořit nebo si půjčit? Co vás vyjde lépe?
7.12.2020

Potřebujete si koupit něco nového, na co zrovna nemáte dostupné finanční prostředky. V takovou chvíli vás možná napadá otázka, zda je lepší počkat měsíc nebo dva, než si našetříte, nebo si raději půjčit a zboží si koupit hned. Jak takové rozhodnutí…

dárky na poslední chvíli
Vánoční dárky na poslední chvíli: 15 super tipů, které potěší
4.12.2020

Vánoce se kvapem blíží. Pokud také patříte mezi ty, kteří nakupují vánoční dárky na poslední chvíli, jste na správném místě. Máme pro vás hned 15 super tipů, které vaše blízké potěší.

2022
6 novoročních předsevzetí, která dokážete opravdu splnit
3.12.2020

Vstupujeme do poslední části roku, která bývá spojena s hodnocením uplynulých měsíců a snahou o zlepšení v nastávajícím roce. Udělejte to letos jinak a nemrhejte úsilím na novoroční předsevzetí typu zhubnout 10 kilo nebo skončit s prokrastinací. Je velká…

kreditní karta půjčka
Kreditní karta vs klasická půjčka: Která možnost je pro vás výhodnější?
2.12.2020

Připravili jsme pro vás přehledné srovnání kreditních karet a klasických půjček. Díky němu se budete moci snadno rozhodnout, která varianta se vám více vyplatí.

vánoční dárky do 200 kč
Tipy na vánoční dárky do 200 Kč: Hodně muziky za málo peněz!
1.12.2020

Internet doslova přetéká tipy na vánoční dárky. Ovšem sehnat levné a zároveň originální předměty pro své blízké je mnohem větší oříšek. Nastavili jsme si cenovou laťku hodně nízko a poradíme, jak sehnat vánoční dárky do 200 Kč za kus.

dárky pro teenagery
Vánoční dárky pro teenagery: S těmito tipy to letos vyhrajete!
30.11.2020

Sehnat originální vánoční dárky pro teenagery může být mnohdy pořádná výzva. Připravili jsme proto inspirativní tipy, které vám s výběrem pomohou.

bydlení na půdě
Bydlení na půdě? Kvalitní izolace je základ!
30.11.2020

Rozhodli jste se, že budete svoji půdu využívat k bydlení? V tom případě byste neměli zapomínat na kvalitní tepelnou izolaci. Správné zateplení podkroví totiž není jednoduché.