Menu

Náš magazín

time square new york
Co vidět v New Yorku za 5 dní?
13.7.2022

Chystáte se na skok do pulsující metropole jménem New York? Pak je vám určitě jasné, tohle město je doslova nabité zajímavostmi. Sestavili jsme pro vás seznam, co vidět v New Yorku za 5 dní a neuhnat se. Ale přidali jsme také další tipy na zajímavosti,…

kempování v rakousku
10 nejkrásnějších jezer v Rakousku na kempování, plavání, rybaření a další oblíbené aktivity
12.7.2022

Přestože Rakousko nepatří mezi největší země světa, na jeho území se nachází okolo 2000 jezer. Pokud jste příznivci aktivit u vodních zdrojů vybrali jsme pro vás přehled těch nejkrásnější jezera v Rakousku.

švýcarsko
15 dechberoucích míst, co vidět ve Švýcarsku
11.7.2022

Co vidět ve Švýcarsku? Důvodů, proč navštívit tuto krásnou zemi, která má zhruba 8,5 milionů obyvatel, je celá řada. Jako první nám asi vytane na mysl nezaměnitelná příroda, která okouzluje turisty z celého světa.

revize elektroinstalace
Revize elektroinstalací: Kolik stojí? Kdy a proč ji potřebujete?
10.7.2022

Myslíte, že se vás revize elektroinstalací netýká? Nemusí to být pravda. Podívejte se, v jakých případech je elektrorevize povinná i co obnáší. Její cena není nijak vysoká a přitom vám může zachránit doslova střechu nad hlavou.

autolékárnička
Autolékárnička 2022: Jaká je její platnost? Co všechno musí obsahovat v ČR a zahraničí?
9.7.2022

Autolékárnička je v České republice povinnou výbavou každého automobilu a motocyklu. Na tom se už mnoho let nic nemění. Často se předkládá při policejní kontrole. Co vše musí autolékárnička 2022 obsahovat, abyste se vyhnuli pokutě?

miláno
15 úžasných míst, co vidět v Miláně
8.7.2022

Milán je druhým největším italským městem, které je jedním z nejbohatších měst světa. Toto město je totiž nedílně spojeno s módou, slavnými obchodními domy a také známými fotbalovými kluby. Zajímá vás, co vidět v Miláně?

výběr peněz z bankomatu
Jak na výběr z bankomatu v zahraničí, aby vás vyšel co nejlevněji?
7.7.2022

Věčné dilema každého cestovatele - jak na dovolené vybrat hotovost, aby se váš rozpočet zbytečně neprohnul kvůli drahým poplatkům? Existuje pár triků, které mají šanci váš výběr z bankomatu v zahraničí výrazně zlevnit.

dovolená u moře
Dovolená ve zkušební době: Kdo na ni má nárok a jaká pravidla pro ni platí?
6.7.2022

Plánujete letos změnu zaměstnání? Nebo jste nedávno nastoupili do nového, jste ve zkušební době, ale na léto si chcete vzít dovolenou? Kdy máte na dovolenou u zaměstnavatele nárok a jak se čerpá dovolená ve zkušební době?

bratislava
17 x nejkrásnější místa na Slovensku: Inspirace na levnou dovolenou v zahraničí
5.7.2022

Připravili jsme pro vás sérii tipů na nejkrásnější místa na Slovensku. Nechybí mezi nimi známé hrady, historická místa ani přírodní památky. Jistě si mezi nimi vyberete inspiraci pro své vlastní výlety.

rodinná dovolená
Kde je nejlevnější dovolená u moře?
4.7.2022

Někteří preferují dovolenou v tuzemsku, jiní nedají dopustit na dovolenou v horách a řada z nás tíhne k dovolené na pláži u moře. Patříte i vy k milovníkům moře? Pak si možná také pokládáte otázku, kde je nejlevnější dovolená u moře.

zdražování elektřiny
Proč zdražuje elektřina?
3.7.2022

V současné době si opravdu nejde nevšimnout dramatického růstu cen energií. Část domácností už zdražení pocítilo, na ostatní čeká v nejbližší době. Ceny energií však nerostou jen domácnostem, ale i firmám, továrnám a řemeslníkům. Podívejme se, proč…

doporučená výbava auta
Povinná výbava auta vs doporučená: Čeho rozhodně nebudete litovat, že jste si pořídili?
2.7.2022

Sednout do auta a vyrazit na cesty. Je to tak jednoduché. A jak je na tom vaše povinná výbava auta? Jednou za rok si projděte vybavení svého automobilu a překontrolujte stav. V posledních letech se povinná výbava auta stanovená Ministerstvem dopravy nijak…