Menu

Náš magazín

rhodos pláž
Rhodos: Co vidět? Kde skočit do moře? Kdy je nejlepší jet?
19.6.2022

Jeden z nejpůsobivějších řeckých ostrovů, který charakterizují nádherné pláže, průzračné moře i slavné pamětihodnosti. Právě to je Rhodos. Co vidět na tomto krásném ostrově a proč se rozhodnout právě pro tuto destinaci?

noční proud
Kdy spíná noční proud?
18.6.2022

Pokud v ceníku vašeho dodavatele elektrické energie hledáte, kdy spíná noční proud, zklameme vás. Ten už nějakou dobu neexistuje. Dnes máte za určitých podmínek nárok na několik hodin denně tzv. nízkého tarifu. Kdy a za jakých podmínek?

zákaz vjezdu
Zákaz vjezdu: Pokuta, body nebo oboje?
17.6.2022

Mezi časté prohřešky na silnicích patří překročení rychlosti, nedání přednosti v jízdě, jízda s alkoholem v krvi, stání v zákazu zastavení, ale také porušení zákazu vjezdu. Podíváme se na poslední jmenovaný prohřešek. Hrozí za zákaz vjezdu pokuta, nebo…

benátky gondola
Benátky: Co vidět? Kdy jet? Co ochutnat?
16.6.2022

Ptáte se, jaké město vám umožní pocítit nezaměnitelnou atmosféru Itálie a zároveň vám nabídne nezaměnitelný pohled na desítky vodních kanálů? Asi už tušíte, že odpovědí na tuto otázku jsou Benátky. Co vidět v jednom z nejkrásnějších a nejnavštěvovanějších…

mobily pro školáky
Mobily pro děti, které vás nezruinují: Průvodce telefony pro předškoláky, školáky a teenagery
15.6.2022

Mobily pro děti samozřejmě nejsou hračkou a pokud se bojíte (nebo víte), že je šance, že přístroj přijde k újmě, pak je na místě podívat se po levnějších variantách. Případně sáhnout po tzv. nerozbitném telefonu.

sardinie
Sardinie: Co vidět? Kdy jet? Kde skočit do moře? Co ochutnat?
14.6.2022

Malý ostrov ve Středozemním moři je lákavým turistickým cílem. Užijete si zde úchvatná přírodní zákoutí, krásné pláže i lahodnou místní kuchyni. Zvažte, zda by dalším cílem letních cest neměla být právě Sardinie. Co vidět, ochutnat a zažít vám poradíme.

iphone
Proč si koupit iPhone? Včetně srovnání nejnovějších modelů
13.6.2022

Připravili jsme pro vás přehled výhod a nevýhod, které pořízení telefonu s logem nakousnutého jablíčka přináší. Budete si tak moci udělat vlastní názor a zjistíte, proč si koupit iPhone nebo raději sáhnout po jiné značce.

Dominikánská republika
Dominikánská republika: Co vidět? Kdy jet? Co ochutnat a co si dovézt do ČR?
12.6.2022

Nekonečné bělostné pláže, všudypřítomné slunce, blankytně modré moře, pestrá příroda i kuchyně, kterou si zamilujete – právě to je Dominikánská republika. Co vidět v této úchvatné zemi? Míst, která vás okouzlí, je nespočet.

netflix
Nejlepší internetová televize: Srovnání všech nabídek dostupných v ČR
11.6.2022

Už dávno nejsme odkázáni pouze na televizi šířenou pozemním signálem nebo na satelitní televizi. S rostoucí kvalitou internetu přišly na náš trh také internetové televize. Pokud máte solidní internetové připojení, mají oproti klasické televizi poměrně…

kabriolet
Kabriolet: Kdy ho koupit? Kde si ho půjčit? A další užitečné rady.
10.6.2022

Máme tady teplé měsíce, silnice brázdí motorky. Při otevřených oknech bytu slyšíme, jak řidiči sportovnějších aut pořádně prošlápnou plyn a řidiči kabrioletů vyrážejí na idylické projížďky s větrem ve vlasech. Je kabriolet i váš sen?

sicílie
Sicílie: Co vidět? Kde se koupat? Co ochutnat? Na co si dát pozor?
9.6.2022

Bloudíte prstem po mapě a hledáte, kam se v létě vydat? Nechcete daleko, žádnou exotiku, přesto nechcete ležet na plážích jako sardinky a po dvou dnech koupání zažívat nudu? Vyzkoušejte letos Sicílii. Co vidět na Sicílii?

mobil pro seniory
Mobily pro seniory – telefony, které si zamiluje i vaše babička
8.6.2022

Podívejte se na přehled mobilních telefonů, které jsou ideální pro babičky a dědečky. Pokud jim takový telefon pořídíte, budete s nimi moci být stále v kontaktu. Mobily pro seniory jsou zároveň uzpůsobeny právě této věkové skupině - nemusíte se tedy bát,…