Menu

Náš magazín

dovolená ve slovinsku
Co vidět ve Slovinsku? 10 míst, která byste rozhodně měli navštívit
1.7.2022

Pokud plánujete dovolenou, ale nevíte, kam vyrazit, pak určitě zvažte návštěvu chorvatského souseda. A co vidět ve Slovinsku? Uchvátí vás nádherná příroda, jedinečná atmosféra i historické památky.

parkoviště
Jak správně parkovat: 5 tipů, jak elegantně zvládnout nejčastější situace na parkovišti
30.6.2022

Jak parkovat podélně, popředu, pozadu, kolmě a jak se vypořádat s řadou dalších ošemetných situací na parkovišti? Na všechny tyto situace se v tomto článku zaměříme a přidáme i několik tipů a triků z českých parkovišť!

dovolená v zanzibaru
Zanzibar: Co vidět? Kam za nej plážemi? Kdy vyrazit? Jaké restaurace navštívit?
29.6.2022

Zanzibar patří politicky pod Tanzanii. Rozdíly v podnebí i historickém vývoj mezi Tanzanií a Zanzibarem jsou obrovské. Zanzibar si zachoval spíše tradiční ráz a zatím není tolik turisticky poznamenaný. Nechte se také zlákat na Zanzibar. Co vidět?

cestovní kufr na letišti
Pojištění zavazadel na dovolené: Všechno, co jste o něm chtěli vědět!
28.6.2022

Ne každý do ciziny vyráží polehku. Někdo si zkrátka neumí představit dovolenou bez svého dronu, nebo drahého fotoaparátu. Jiný by si zas svůj pobyt neužil bez vědomí, že má v kufrech k dispozici polovinu své šatní skříně. Je to vaše dovolená, tudíž máte…

Florencie
Co vidět ve Florencii? Kdy ideálně jet? Kolik stojí letenky?
27.6.2022

Chystáte se na dovolenou do Florencie? Pak si možná podobně jako další cestovatelé, kteří se rozhodli právě pro toto nádherné italské město, pokládáte otázku, co vidět ve Florencii. Asi už správně tušíte, že v našem článku najdete odpověď.

food blogeři
Nejlepší české food blogy 2024: Inspirujte se recepty kulinárních mágů!
26.6.2022

Vybrali jsme pro vás nejzajímavější české food blogy roku 2024 a nechybí ani jejich nejzajímavější recepty. Uvidíte, že mezi nimi najdete tipy, které budete chtít rozhodně vyzkoušet.

solární panely na domě
Virtuální baterie: Co to je a k čemu ji budete potřebovat?
25.6.2022

Domácí solární elektrárna může pomoci zoptimalizovat náklady na elektrickou energii. Zvlášť pokud ji využíváte k vytápění domu a ohřevu užitkové vody. Přebytečnou energii, kterou vyrobí, můžete skladovat v akumulátoru. Nebo je výhodnější virtuální baterie?

automatická převodovka
Jak funguje automatická převodovka? Zvládnete s ní řídit?
24.6.2022

V řízení už jste zběhlí a přemýšlíte o novém automobilu? V nabídkách se čím dál tím častěji setkáte s automatickou převodovkou. Chcete ji vyzkoušet, ale nevíte jak funguje automatická převodovka? Čtěte dál.

Gdaňsk
Gdaňsk: Co vidět? Kam za nejkrásnějšími plážemi? Kde se najíst jako král?
23.6.2022

Když se řekne dovolená u moře v Polsku, mnoha lidem se vybaví město Gdaňsk. Co vidět v tomto polském městě, jež je vyhledávané českými turisty, kteří chtějí trávit volno u moře, ale zároveň nechtějí cestovat příliš daleko?

Benzínová pumpa
Benzín vs nafta: Jaké jsou výhody a nevýhody benzinových a dieselových motorů?
22.6.2022

Pokud uvažujete o koupi nového vozu, zřejmě už máte jasno, jaký model a barvu chcete. Volba mezi dieselovým a benzinovým motorem však tak snadná nebývá. Posvítili jsme si na to, jaké jsou charakteristiky těchto dvou typů motorů ve velkém přehledu s názvem…

Malta
Co vidět na Maltě? Kde si užít moře a kde potkat Pepka Námořníka?
21.6.2022

Myslíte si, že Malta je jen další ostrov ve Středozemním moři? Pak vás překvapíme. Souostroví Malty, je protkáno historií a přírodními krásami. Je toho tolik, co vidět na Maltě. Vybrali jsme pro vás 11 top míst, které během dovolené musíte navštívit.

světlo na mobil
15 x trendy mobilní doplňky, se kterými si svůj chytrý telefon ještě více zamilujete
20.6.2022

Podívejte se na mobilní doplňky, díky kterým budete mít lepší zážitek z využívání telefonu, a které oceníte v nejedné situaci. Mohou být jak skvělým dárkem pro kamarády nebo rodinné příslušníky, tak prostě a jednoduše potěšením pro samu sebe.