Menu

Náš magazín

předvánoční půjčka
Rozumná půjčka? Využijte předvánoční akce bank.
19.10.2020

Nákup vysněných vánočních dárků u někoho naráží na finanční limity. Banky na toto volání slyší a klientům vycházejí vstříc s nabídkou výhodnějších předvánočních půjček. Vše má ale jasně daná pravidla a výhodnější předvánoční půjčka je dostupná jen při…

bílá elektrotechnika
14 překvapivých faktů, které jste nevěděli o vašich elektrospotřebičích
18.10.2020

Zdá se vám mikrovlná trouba nebo lednička nudná? Po přečtení 14 překvapivých faktů o elekrospotřebičích se na ně možná začnete dívat úplně jinak.

česká elektrárna
Většina lidí platí za elektřinu zbytečně moc
17.10.2020

Odebíráte elektrickou energii od největšího dodavatele v kraji? Nebo jste naopak fanouškem alternativních, tedy menších dodavatelů? Podívejte se na jejich srovnání a zjistěte, u koho nyní zaplatíte za elektřinu nejméně a u koho zase zbytečně moc.

pracovní úraz
Pracovní úraz: Jak postupovat? Kdo co hradí?
9.10.2020

Pracovní úrazy se netýkají jen manuálních činností, ale setkáváme se s nimi i při běžné kancelářské práci.

levný vánoční dárek
Vánoční dárky do 150 Kč? Není to utopie! 8 tipů na extrémně levné věci
8.10.2020

Možná jste si už ve vašem rozpočtu vyhradili pár tisíc na nákup vánočních dárků. V tomto článku se však dozvíte, jak tyto peníze ušetřit například na dovolenou a sehnat dárky, z nichž některé pořídíte už v rozmezí 150 - 300 Kč. 

životní pojištění
Životní pojištění a daně: Kolik můžete ušetřit?
7.10.2020

Pokud si platíte životní pojištění, můžete si jej odečíst z daní. Poradíme vám, jak na to.

bydlení v maringotce
Bydlení v maringotce: Nechte se překvapit jeho útulností
6.10.2020

Nemusíte být cirkusový artista ani krotitel lvů, aby se vaším domovem stala maringotka. Někteří lidé volí tento alternativní způsob bydlení i jako svůj trvalý domov. Rozhodli jsme se přijít bydlení v maringotce na kloub.

úrazové pojištění dětí
Úrazové pojištění dětí: Podle čeho vybrat to nejlepší a na co si dát pozor
5.10.2020

Úrazy dětí jsou běžnou součástí denních starostí rodičů. Jenže se nejedná o nic příjemného a jde o největší problém dětského věku. Mnohdy jsou to “jen” odřeniny, které s sebou přinášejí více či méně slziček. Pak jsou tady ale úrazy dětí, které přetočí…

výpověď životního pojištění
Jak na výpověď životního pojištění? Postup krok za krokem a vzor ke stažení.
2.10.2020

Pokud si platíte životní pojištění, ale dostali jste se do finanční tísně nebo jej prostě z nějakého důvodu již nechcete platit, muset podat jeho výpověď. Poradíme vám, jak na to.

podvody na internetu
Nejčastější podvody: Kde všude vás dnes můžou napálit?
1.10.2020

Svět někdy může být hodně nepříjemným místem. Vedle poctivých lidí se v něm vyskytuje nespočet šejdířů a podivných vykuků, kteří vás oberou o nemalou částku peněz. Držte si peněženky, odhalíme vám nejčastější podvody, se kterými se v dnešní době můžete…

okamžité platby
Které banky umožňují okamžité platby?
30.9.2020

Ověřte si, jestli vaše banka umožňuje odesílat a přijímat okamžité platby. Ačkoliv některé banky nabízejí tuto službu zdarma, jiné si účtují poplatky. Nenechejte se nemile překvapit a zjistěte si s námi tuto informaci předem.

životní pojištění k hypotéce
Životní pojištění k hypotéce: Praktický průvodce
29.9.2020

Připravili jsme pro vás přehled důležitých informací, které potřebujete vědět k životnímu pojištění v souvislosti s hypotékou.