Menu

Náš magazín

stavba domu
Hypotéka na stavbu domu od A do Z
14.3.2022

Věděli jste, že podle průzkumů plánuje každý osmý Čech do pěti let postavit vlastní dům? Nejčastěji stavbu plánují mladí lidé a rodiny s dětmi. Rozhodli jste se pro stavbu domu i vy? Pak se pravděpodobně i vás bude týkat hypotéka na stavbu domu.

dobíjení elektromobilu
Cena elektřiny pro elektromobil: Na kolik vás vyjde jízda do práce v porovnání s benzínem a dieselem?
13.3.2022

Uvažujete nad novým vozem pro jízdy do práce? A zaujaly vás vozy na elektřinu? Pak pro vás bude určitě důležitá cena elektřiny pro elektromobil. Podívejte se na velké srovnání cen dobíjení vozu, ale také na porovnání cest do práce vozy na různý pohon.

benzinová tříkolka
Benzinová vs elektrická tříkolka pro dospělé
12.3.2022

Tříkolka není jen hračka na ven pro děti. V současné době se prosazuje jako skvělý pomocník pro seniory a postižené, které pohodlně a bezpečně doveze, kam je potřeba. Elektrická tříkolka může být nakonec ale i zajímavou hračkou pro dospělé.

hypotéky
Snížení a navýšení hypotéky: Které banky toto umožňují? A za jakých podmínek?
11.3.2022

Ačkoliv se hypoteční úvěr sjednává na mnoho let dopředu, není v čase neměnný. Hypotéku je možné v mnoha ohledech přizpůsobovat aktuální situaci v rodině. Banky proto nabízejí různé možnosti jako navýšení hypotéky, předčasné splacení, ale třeba i snížení…

nájemníci
Přepis energií v nájmu. Získejte zpět peníze, které vám patří!
10.3.2022

Žijete v bytě, za který každý měsíc zaplatíte nájemné, ve kterém jsou automaticky započítány i náklady na energie? Možná si pochvalujete tento styl bydlení, kdy se kromě pravidelné měsíční platby nemusíte o nic dalšího starat. Možná byste se však měli…

prodej nemovitosti
Jak na prodej bytu s hypotékou?
9.3.2022

Uvažujete nad tím, že prodáte byt, ale máte na něj hypotéku? Ani hypotéka vám nebrání v tom, abyste byt nebo případně dům úspěšné prodali. V následujících řádcích vám přiblížíme, jak na prodej bytu s hypotékou.

investice do stříbra
Vyplatí se investice do stříbra?
8.3.2022

V posledních letech se pozornost investorů obrací ke stříbru. Vzhledem k jeho podhodnocené ceně a širokému využití na poli průmyslu jej mnozí považují za kov budoucnosti. Jaká má investice do stříbra specifika?

hypotéka na byt
Jak na odložení splátek hypotéky?
7.3.2022

Odložení splátek hypotéky je výrazem, který lidé do internetových vyhledávačů zadávají v posledních měsících čím dál tím častěji. Důvodů, proč potřebují odložit splátky hypotéky, je hned několik a mnohé z nich jsou spojeny s pandemií koronaviru.

letní grilování
15 x elektrický gril, který si budete chtít pořídit na letní grilovačku
6.3.2022

Jen co se objeví první slunečné paprsky a teplota stoupající trochu více nad nulu, tak většina z nás začne toužit po typické letní zábavě, kterou je grilování. A je to také přesně ten čas, začít se připravovat a vybrat si nový elektrický gril.

motorka na elektřinu
Elektromotorka: Je potřeba řidičák? Vyplatí se její provoz?
5.3.2022

Nebaví vás jezdit do práce hromadnou dopravou, nebo vám jezdí spoj v dost nevhodných intervalech? Možná to máte do práce navíc ještě daleko na to, abyste šli pěšky. Řešením může být elektromotorka. Kdy ji můžete řídit a opravdu je tak super?

záznam o dopravní nehodě
Záznam o dopravní nehodě: K čemu slouží a jak jej správně vyplnit?
4.3.2022

Možná jej vzorně vozíte v přihrádce svého automobilu, anebo už ani nevíte, kam jste jej založili. Ať tak či tak, v tomto článku si vysvětlíme, jak správně vyplnit záznam o dopravní nehodě a kdy jej vlastně použít.

podnikání
Hypotéka pro OSVČ: Jak se připravit na ztížené podmínky?
3.3.2022

V České republice má hypotéku 16 procent lidí, kteří v průměru splácejí 1 až 2 miliony – vyplývá to z průzkumu z loňského roku. Řada z těchto lidí podniká a týká se jich tedy hypotéka pro OSVČ, která je spojena s přísnějšími podmínkami.